Frivilligt arbejde

 

Interreligiøst samarbejde

I over tredive år har Brahma Kumaris hjulpet med at bringe mennesker fra forskellige trosretninger og kulturelle baggrunde sammen, i overbevisningen om at en dybere forståelse mellem de forskellige trosretninger, baseret på accept og respekt, vil frembringe en kultur af fred og ikke-vold i vores verdenssamfund.

Læs mere om Interreligiøst samarbejde

 

Mænd og spiritualitet

Med base i Storbritannien, men med lignende aktiviteter i Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Holland og USA, har “Mænd og spiritualitet” det mål at udforske menneskets ånd gennem oplysende dialoger, ærlig interaktion og meditativ stilhed.

Læs mere om Mænd og spiritualitet

 

 

Meditation i fængsler

Brahma Kumaris underviser og arbejder i fængsler med såvel personale som indsatte.
Læs mere om Meditation i fængsler

 

 

 

Kvinder og spiritualitet

Afholdt enten som endags workshops eller som en række weekend-retreats har Four Faces of Woman opmuntret deltagerne til at udforske symbolikken i fire “ansigter”, som har karakteriseret kvinder og deres rolle i samfundet igennem tiderne – identiteter som er lagret i underbevidstheden, og som i dag påvirker alle kvinders selvopfattelse. Det evige ansigt symboliserer uskyld og renhed, det traditionelle ansigt symboliserer tryghed og beskyttelse, det moderne ansigt er et symbol på søgen og spørgen, og Shakti-ansigtet symboliserer kraft.
Læs mere om Kvinder og spiritualitet

 

 

Ungdomsforum

Ligesom et ungt træ ved, at dets opgave er at vokse op mod himlen, således skal unge mennesker ikke nøjes med mindre end himlen. Unge mennesker tilbydes en uddannelse for livet som fremmer deres åndelige og moralske værdier, og som medvirker til at opbygge og styrke deres evne til at deltage som hovedaktører nu og i fremtiden.

Læs mere om Ungdomsforum