sam1

Mænd og spiritualitet

 

“Mænds værste fjende er ofte inde i manden selv – i de mure vi bygger op omkring vore hjerter. De indre forandringer må komme først, før vi kan forandre verden.” – Steve Biddulph, “Manhood”

Med base i Storbritannien, men med lignende aktiviteter i Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Holland og USA, har “mænd og spiritualitet” det mål at udforske menneskets ånd gennem oplysende dialoger, ærlig interaktion og meditativ stilhed.

Månedlige møder, weekendophold og årlige retreats tiltrækker mænd i alle aldre og fra alle samfundslag. Ved visse nationale begivenheder er der kendte gæstetalere og entertainere. Emnerne som gennemgås omhandler:

• Det at være mand
• At værdsætte fædre
• Vigtigheden af tilgivelse
• Hinsides frygt
• At overvinde vrede

Mændenes visdomskreds

At leve som spirituel verdensborger – at heale os selv og vores verden.
Mændenes visdomskredse er selvudviklingsgrupper ledet af mænd for mænd, og er åbne for alle mænd, uanset baggrund, som er interesserede i at udforske deres sjæl.
Disse kredse mødes en gang om måneden og giver mænd mulighed for, i trygge og harmoniske rammer, at diskutere og udveksle ideer og følelser om forskellige emner, som er relevante i forhold til de udfordringer, som de møder i en verden i hastig forandring. Til møderne er der gæstetalere efterfulgt af interaktive workshops med oplæsning, musik, stille refleksion og vejledt meditation.
For mere information om datoer og tidspunkter, kontakt et center i dit område.