notebook-2637757_1920

Kurser

 

Alle Brahma Kumaris centre tilbyder kurser i meditation og spirituel/åndelig kundskab, såvel som seminarer og programmer om selvudvikling og personlig forandring. Alle kurser, seminarer og workshops tilbydes gratis til offentligheden, som led i frivilligt arbejde.

 

 

 

Introkursus i Raja Yoga Meditation

Introkursus i Raja Yoga Meditation

Et introduktionskursus på 4 lektioner hvor man lærer at forstå sin bevidsthed, at opleve indre åndelig kraft og at trække fred og styrke fra en Højere Kilde. En klar og praktisk vejledning i meditationsteknik – ingen særlig siddestilling, ingen mantraer. Læs mere ….

 

 

Kursus i meditation og positiv tænkning

Kursus i meditation og positiv tænkning

 

 

Positiv Tænkning

Positiv Tænkning

“Du er hvad du tænker!”
Denne simple, men rammende talemåde antyder, at alt hvad vi siger, gør og føler har oprindelse i sindet. Menneskesindets energi er en af de stærkeste, men mindst forståede energiressourcer i universet. Når vi forstår og udnytter denne energi, besidder vi nøglen til lykke og tilfredshed, samt til at forbedre vore relationer og vores situation. Læs mere ….

 

 

Stressfrit Liv

Stressfrit Liv

Stress er på få år blevet et stort samfundsproblem. Men først og fremmest er det et personligt problem, som er ubehageligt og forvirrende – og det dræber det gode liv på alle planer. Det manifesterer sig på arbejdet, hjemme og selv i vores fritidsliv. Læs mere ….

 

 

Videregående kursus i Raja Yoga Meditation

Videregående kursus i Raja Yoga Meditation

Et kursus for den, som har gennemgået introduktionskurset i Raja Yoga meditation og som ønsker at uddybe sin forståelse og praksis af den livsfilosofi, som underbygger meditationen. Dette kursus på 4 lektioner er et studie i, hvordan man positivt håndterer livets udfordringer gennem en forståelse af de åndelige love og principper.. Læs mere ….