sunset

Introkursus i Raja Yoga Meditation

Et introduktionskursus på 4 lektioner hvor man lærer at forstå sin bevidsthed, at opleve indre åndelig kraft og at trække fred og styrke fra en Højere Kilde. En klar og praktisk vejledning i meditationsteknik – ingen særlig siddestilling, ingen mantraer.

1. Hvad er meditation og hvordan gør man? Det første trin i rejsen indad – at blive en tilskuer til sine egne tanker og opleve det åndelige selv. Hvordan meditation kan hjælpe til at opretholde balance i hverdagen. Hvordan håndterer man alle dagligdagens tanker?

2. At forstå sig selv som en sjæl og opleve det inderste jeg. Hvordan sindet, intellektet og underbevidstheden fungerer og samarbejder. Om behovet og værdien af kontemplation over sjælens positive kerneværdier.

3. Forbindelsen med Kilden. Hvor får jeg kraften fra til at forblive positiv og fredfyldt i hverdagen? Tre trin til at blive sjælsbevidst og derefter koncentrere sig på en højere kilde af energi, fred og kraft.

4. At etablere et forhold til den Højeste. Hvad betyder det at have et levende forhold til den Højeste? Hvordan kan man tage kraft fra det forhold til at udvikle ens egen åndelige styrke samt sprede denne kraft til verden?

 

Kommende hold

Online:

 

København:
<li>Raja Yoga Meditation Modul 1 – Startdato : onsdag d. 4. september 2024,  kl. 19:00 - 20:30</li>

 

Århus:
<li>Raja Yoga Meditation I – Startdato : tirsdag d. 6. august 2024,  kl. 19:30 - 21:00</li><li>Raja Yoga Meditation I – Startdato : torsdag d. 5. september 2024,  kl. 19:30 - 21:00</li><li>Raja Yoga Meditation I - weekendkursus – Startdato : lørdag d. 26. oktober 2024,  kl. 10:00 - 12:30</li>

 

Øvrigt:

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x