Undervisere

benedicte_011
Benedicte Due
Benedicte Due underviser i Positiv tænkning i København, hvor hun lægger vægt på at formidle på en let tilgængelig, empatisk og humoristisk måde. Hun har været tilknyttet Brahma Kumaris centret i over 20 år og har mediteret i endnu flere år. Til daglig underviser hun i mindfulness og arbejder med IT-udvikling.
Dorte – web
Dorte Haun Nielsen
Dorte Haun Nielsen har været tilknyttet Brahma Kumaris og praktiseret raja yoga meditation siden 2005. Hun underviser i meditation, positiv tænkning m.v. og er med til at planlægge og afholde vores årlige retræter og drive centret i Århus i det daglige. Dorte arbejder som socialrådgiver.
Kristoffer1
Kristoffer Lange
Aktiv i Brahma Kumaris siden 2004. Kristoffer arbejder til dagligt som pædagog. Han er kendt for at være kreativ, eksperimenterende og altid entusiastisk omkring meditationen og den åndelige kundskab, der knytter sig til den.
Sonja Ohlsson tilpasset
Sonja Ohlsson
Sonja er meditationslærer samt daglig leder i Brahma Kumaris’ meditationscenter i København. Hun har som frivillig undervist medarbejdere i bl.a. virksomheder og universiteter internationalt i positiv tænkning, stresshåndtering, selvudvikling og meditation. I 2009 var Sonja med til at udvikle Brahma Kumaris Environment Initiative med henblik på at skabe en højere miljøbevidsthed i Brahma Kumaris samt tilføje den indre dimension til drøftelserne på FN's klima- og biodiversitet konferencer.
Yasmin
Yasmin Rajput
Da Yasmin fandt Brahma Kumaris en sommerdag i 2012, opstod der en øjeblikkelig følelse af at være fundet hjem. Efter at have modtaget undervisning i både positiv tænkning og Raja Yoga medtation, begyndte Yasmin selv at undervise i positiv tænkning fra 2014. Yasmin har en stor forkærlighed for de sjælelige aspekter af mennesket, som også skinner igennem i hendes undervisning. Til dagligt arbejder Yasmin som psykolog og yoga og mindfulness lærer.
viggo-3
Viggo Simonsen
Leder af Brahma Kumaris meditationscenter i Århus siden 1999. Har mediteret og undervist i Raja Yoga siden 1985. Arbejder til dagligt som IT-konsulent