indre-ledelse-banner

Indre Ledelse

 

– At lede andre kræver indsigt i dig selv.

– At udvikle lederskab kræver udvikling af din person.

– Autentisk ledelse forudsætter en autentisk person, kendskab til egne ressourcer, egne begrænsninger og egen udviklingshistorie.

– Få indsigt i dig selv og påvirk din egen fremtid

Hvis ovenstående tiltaler dig og virker vedkommende, så er et kursus i Indre Ledelse, måske lige noget for dig.

Indre Ledelse er et weekendkursus for dem, der leder både sig selv og andre gennem turbulente tider. Et udviklingsprogram som indskærper lederskabets indre evner – detached involvement, indsigt, intuition, skelneevne og dømmekraft.

Weekenden vil give dig nogle redskaber til at blive en bedre leder i forhold til dig selv. Kurset er praktisk orienteret og baseret på din aktive deltagelse. Det betyder, at du kommer til at arbejde med dig selv i centrum, samtidig med at vi vil bruge tid til refleksion, meditation og udveksling med andre deltagere.

Kurset kører normalt fredagen kl. 19.00-21.00, lørdag og søndag kl. 09.00-18.00 og afsluttes mandag  kl. 09.00-12.30. Der er minimum to kursusledere. Kurset afholdes for tiden kun een gang om året (kun i København)

Indre Ledelse er et meget efterspurgt kursus. For at blive skrevet op på invitationslisten, bedes du venligst skrive til info@dk.brahmakumaris.org