dove-g552f7d485_1920

Meditation EndagskursusDato: lørdag d. 24. februar 2024
Tid : 10:00 - 14:00
Sted: Brahma Kumaris, København
Vodroffsvej 9B
1900 Frederiksberg CIntrokursus i Raja Yoga Meditation

Et introduktionskursus på 4 lektioner hvor man lærer at forstå sin bevidsthed, at opleve indre åndelig kraft og at trække fred og styrke fra en Højere Kilde. En klar og praktisk vejledning i meditationsteknik – ingen særlig siddestilling, ingen mantraer.

Hvad er meditation og hvordan gør man? Det første trin i rejsen indad – at blive en tilskuer til sine egne tanker og opleve det åndelige selv. Hvordan meditation kan hjælpe til at opretholde balance i hverdagen. Hvordan håndterer man alle dagligdagens tanker?

At forstå sig selv som en sjæl og opleve det inderste jeg. Hvordan sindet, intellektet og underbevidstheden fungerer og samarbejder. Om behovet og værdien af kontemplation over sjælens positive kerneværdier.

Forbindelsen med Kilden. Hvor får jeg kraften fra til at forblive positiv og fredfyldt i hverdagen? Tre trin til at blive sjælsbevidst og derefter koncentrere sig på en højere kilde af energi, fred og kraft.

Alle vores kurser er gratis at deltage i, så det er åbent for alle uanset økonomi. Alle undervisere er frivillige. Vi er derfor meget taknemmelige for donationer af enhver størrelse. Disse penge bruges til centrenes drift, som eksempelvis husleje, materialer m.v

 

 


Et introduktionskursus på 4 lektioner hvor man lærer at forstå sin bevidsthed, at opleve indre åndelig kraft og at trække fred og styrke fra en Højere Kilde. En klar og praktisk vejledning i meditationsteknik – ingen særlig siddestilling, ingen mantraer. Læs mere ….

Deltagelse gratis


Tilmelding

Der er lukket for tilmelding.