more_janki2

Åndelige ledere

 

Vi udforsker det mest grundlæggende spørgsmål af alle; “hvem er jeg”? Derigennem udvikles uafhængighed og selvbestemmelse. Den stadigt dybere spirituelle forståelse giver et øje for illusionerne i ens liv. Man påtager sig ansvaret for sig selv, og nuet opleves som en gave.

I processen arbejder man med fire studieområder:

 

Spirituel visdom

Forståelsen af sjælens natur, Gud og sammenhængen mellem de to, skaber rammen for vores spirituelle rejse. Denne forståelse hjælper os med at mestre alle de udfordringer, vi møder i livet.

 

Raja yoga meditation

En trin-for-trin-proces hjælper os med at fokusere på vores dybe indre styrke og potentialer, som dermed begynder at vokse og udvikle sig. Ved at tænke mindre og mere positivt, begynder vi at mærke vore kvaliteter. I denne meditationsform opdager vi, hvordan stilhed er vejen til tilfredshed. Stilheden bringer os ind i en særlig tilstand, hvor det føles som at trykke på livets pauseknap. På den måde kommer man til at mestre tiden. Jo mere tid, jeg tilbringer i stilhed, jo mere tid vil stilheden
give mig.

 

Tilegnelse af dyder

Vi lærer, at ægte spiritualitet går ud på at praktisere dyder, også i negative og ugunstige sammenhænge. Dette øger selvrespekten. Vi lærer at mestre og forstå, at kærlighedens energi går ud på at give, ikke at tage. Helt naturligt fokuserer vi på vore egne og andres dyder, fremfor fejl, og dermed heales relationer.

 

At dele med andre

Et naturligt resultat af den spirituelle visdom; af at praktisere raja yoga meditation og at fokusere på dyderne, er ønsket om at dele det med andre, som man selv har haft gavn af. Åndelige tjeneste handler om at hjælpe andre til at stå på egne ben.

 

Brugerne

“Vi har alle aldre og baggrunde og studerer en åndelig lære som giver en sammenhængende forståelse af sjælens natur, Gud og karma, og tilskynder til en spirituel livsstil med respekt for alle religioner.
Vi praktiserer og underviser i raja yoga meditation, som giver ro i sindet og skaber en sund balance mellem den indre og ydre verden. Vi søger at fremme spirituel forståelse og ledelse med integritet ved at deltage i diverse aktiviteter i lokalsamfundet, ofte i samarbejde med andre organisationer.”