WhatsApp Image 2022-09-19 at 16.33.01

Sjælshoroskop Cafe i GillelejeDato: søndag d. 4. december 2022
Tid : 13:00 - 17:00
Sted: Det Gamle Posthus
Gilleleje Stationsvej 6
3250 GillelejeSjælshoroskop ❤  Cafe

Det Gamle Posthus, Gilleleje Stationsvej 6, 3250 Gilleleje

Søndag den 4. dec. kl. 13-17

Alternativ Livstilsforening i Gilleleje og Brahma Kumaris Meditationsskole inviterer til et særligt event på Det Gamle Posthus i Gilleleje den første søndag i advent; den 4. december 2022.

Vi sætter fokus på dyder, meditation og positiv tænkning til at holde lyset tændt indeni.

Vi sætter også fokus på personlig udvikling i relation til miljø og klimaforandringer. Brahma Kumaris har gennem mange år deltaget i klimakonferencer rundt omkring i verden.

Velkommen til kaffe, te og hjemmebagt kage, sammen med korte indlæg om meditation og positiv tænkning, samtidig med at du kan få lagt et personligt sjælshoroskop.

Et sjælshoroskop er ikke et astrologisk horoskop baseret på fødselsdata, men et redskab til at komme i kontakt med ens indre kvaliteter. Dyder er vores naturlige gode egenskaber, vores virkelige natur, som vi alle indeholder. Sjælshoroskopet er ment som et redskab til at komme i kontakt med disse egenskaber. Det er en plan for, hvordan du kan udvikle disse positive kvaliteter i det kommende år.

Ved at fokusere på én dyd ad gangen i en hel måned, kan man bedre indarbejde denne kvalitet i sin daglige handlemåde. Et stort udbytte ved at arbejde med sjælshoroskopet er, at du fjerner forhindringer, så livets muligheder bliver tydeligere for dig. Livet får en ny dynamik, fyldt med styrke og håb.

I Sjælshoroskopet har seks dyder særlig betydning for hele året, og især for den pågældende måned: Grunddyden – Udtryksdyden – Ankerdyden – Relationsdyden – Bidragsdyden – Resultatdyden.

Brahma Kumaris Åndelige Verdensuniversitet underviser i meditation og positiv tænkning, og har opfundet sjælshoroskopet som et supplement til meditation og åndelige studier. Brahma Kumaris er en frivillig organisation, og alle kurser er gratis, som gør det muligt for alle at deltage – alle undervisere er frivillige.

Derfor er donationer meget velkomne til at dække husleje på centret, hvor der dagligt er mulighed for at deltage i aftenmeditation. Læs mere her: www.brahmakumaris.dk

Vi glæder os til denne dag.  Tilmelding nødvendig via dette link:

Sjælshoroskop Cafe i Gilleleje

 

 


Deltagelse gratis


Tilmelding

Der er lukket for tilmelding.