Rakhibillede (Medium)

Rakhi 2019

Dato: søndag d. 25. august 2019
Tid : 18:00 - 20:30
Sted: Brahma Kumaris, Århus
Ålborggade 22, 3. tv.
8000 Aarhus
Rakhi 2019

Båndet mellem sjælen og Den Højeste Sjæl

Rakhi er en festival som fejres i august måned i Indien. Kvinder binder et bånd omkring håndleddet på mændende i deres familie og omgangskreds, som symbol på broderlig/søsterlig kærlighed og respekt. I Brahma Kumaris har man igennem mange år fejret denne højtid, dog med  den særlige forståelse af båndet som ‘sjælens bånd eller løfte til den Højeste’ – og dennes respons i form af beskyttelse og støtte. Det er derfor i vores version også både mænd og kvinder, som får bundet en rakhi.

Det er ofte en god anledning til at reflektere over ens forhold til Gud og eventuelt give sig selv nogle åndelige mål for det kommende år. Det er også en ceremoni, der ofte giver særlige meditationsoplevelser.

Sr. Denise kommer for at binde vores rakhi. Denise Lawrence var en af de første vestlige medlemmer af Brahma Kumaris; hun har været med siden 1974, hvor hun var blot 23 år gammel.  Hun har i mange år administreret Brahma Kumaris’ aktiviteter i Los Angeles og endvidere boet i en årrække i Brahma Kumaris’ hovedsæde i Mt. Abu, Indien. Hun har nu base i München, Tyskland, hvorfra hun rejser en del for at holde foredrag og retræter verden over. En stærk yogi og glimrende foredragsholder.

 

Program:
Velkomst og kort oplæg om traditionen med Rakhi kl.18

Meditation ca. kl.18.25-18.40
Rakhi ca. kl.18.40-19.40
Afslutning med forfriskninger


Deltagelse gratis


Tilmelding

Der er lukket for tilmelding.