Foredrag: Tro og Miljø i Harmoni – at leve i harmoni med sig selv, andre og naturen

Foredrag: Tro og Miljø i Harmoni - at leve i harmoni med sig selv, andre og naturen

Dato: søndag d. 7. februar 2021
Tid : 16:00 - 17:15
Sted: online
Zoom
Internet
Dette foredrag er dedikeret til FN’s “World Interfaith Harmony Week” 2021, hvor Sonja Ohlsson vil fortælle om interfaith bevægelsen indenfor miljø. Samarbejdet indenfor religionerne om deres miljøinitiativer har vokset sig meget stærkt gennem årene ved at fokusere på kærlighed, mod og ansvar.

 

Sonja Ohlsson tilpasset

I 2009 var Sonja med til at udvikle Brahma Kumaris Environment Initiative med henblik på at få menneskets indre dimension inkluderet i drøftelserne på FN’s klima- og biodiversitetskonferencer. Hun har deltaget i hver klimakonference siden, og har dermed være med til at puste liv i det globale arbejde med interfaith og miljø. Brahma Kumaris har i den forbindelse skrevet adskillige dokumenter om, hvordan man kan se sammenhængen mellem bevidsthed og klimaforandringer. Det seneste fra 2017 hedder ”Empowering people for a world in transition”, og handler om hvordan man kan klæde mennesker på til at understøtte en verden i forandring.

Sonja er meditationslærer samt daglig leder af vores meditationscenter i København. Hun har som frivillig undervist medarbejdere i bl.a. virksomheder og på universiteter i positiv tænkning, stresshåndtering, selvudvikling og meditation.

Læs mere om:
FN World Interfaith Week –  https://worldinterfaithharmonyweek.com/
Tro i Harmoni –  https://troiharmoni.dk/


BEMÆRK: Dette kursus kan følges online. Link sendes i bekræftelsesmailen efter tilmelding.
Deltagelse gratisTilmelding