Foredrag: Principper for god kommunikation

Foredrag: Principper for god kommunikation

Dato: tirsdag d. 14. januar 2020
Tid : 19:30 - 21:00
Sted: Brahma Kumaris, Århus
Ålborggade 22, 3. tv.
8000 Aarhus
Hvilke principper, evner og kvaliteter kan vi applikere for at sikre harmonisk og hensigtsmæssig kommunikation med andre? Foredrag om hvordan vi med en grundlæggende spirituel forståelse og attitude kan træne os i at kommunikere med hovedet koldt og hjertet varmt.
OBS! Foredraget vil foregå på engelsk.
Bharat Bhushan net

Foredragsholder er Bharat Bhushan, som besøger Århus og København under en tour i Skandinavien. Han har over 40 års erfaring med at praktisere meditation og spirituel livsstil, og har en baggrund som civilingeniør ved regeringen i Haryana, Indien.Bharat er en hyppig taler ved konferencer, på tv og i programmer afholdt af forskellige organisationer i Indien, om emner relateret til menneskelige værdier, selvudvikling og stress management.

Han er koordinator for Scientists & Engineering Wing i Brahma Kumaris i Indien; leder af det 3. største Brahma Kumaris campus i Indien og koordinator af 44 Brahma Kumaris centre i Panipat-området i Indien.

Der er fælles meditation inden foredraget, kl.18.30-19.20, hvor alle er velkomne. Hvis man ikke deltager i meditationen,  men kun foredraget, bedes man først komme kl.19.20.


Deltagelse gratis


Tilmelding

Der er lukket for tilmelding.