kalender


Dato: tirsdag d. 27. august 2019
Tid : 19:00 - 21:00
Sted: Brahma Kumaris, København
Vodroffsvej 9B
1900 Frederiksberg C



Et oprigtigt og dybfølt ønske om forandring fra dig – beskyttelse og støtte fra den Højeste.

Hermed en hjertelig invitation til den årlige Rakhi højtidelighed. Denise Lawrence kommer for at binde vores Rakhi. Hun var en af de første som kom til Brahma Kumaris i London tilbage i 1974. Hun har i mange år ledt BKs center i Los Angeles, samt boet i en årrække i BKs’ hovedsæde i Mt. Abu, Indien. Hun har nu base i München, Tyskland. Denise er, uden overdrivelse, en af Brahma Kumaris’ mest skarpsindige, kompetente og efterspurgte fordragsholdere. Der vil være et kort oplæg fra Denise på engelsk, derefter en lang meditation. Først til møllen princip for at få plads. Tilmelding nødvendig.

—————————————————————————————————————————————————————–

Rakhi er en festival som fejres i august måned i Indien. Kvinder binder et bånd omkring håndleddet på mændende i deres familie og omgangskreds, som symbol på broderlig/søsterlig kærlighed og respekt. I Brahma Kumaris har man igennem mange år fejret denne højtid, dog med den særlige forståelse af båndet som ‘sjælens bånd eller løfte til den Højeste’ – og responsen i form af beskyttelse og støtte.

Det er ofte en god anledning til at reflektere over ens forhold til Gud og eventuelt give sig selv nogle åndelige mål for det kommende år. Det er også en ceremoni, der ofte giver særlige oplevelser.


Deltagelse gratis


Tilmelding

Holdet er fuldt.

Powered by Events Manager