Denmark

Stressfrit liv kursus i Århus

Tilmeldning

Stress er på få år blevet et stort samfundsproblem. Men først og fremmest er det et personligt problem, som er ubehageligt og forvirrende - og det dræber det gode liv på alle planer. Det manifesterer sig på arbejdet, hjemme og selv i vores fritidsliv. 


Det store fokus på stress er oftest vendt mod de ydre stressfaktorer. Dette kursus fokuserer primært på de psykiske og mentale faktorer.


At undgå stress kræver, at vi begynder med at erkende, hvad det er for tanke- og reaktionsmønstre, der fører til uro, irritation og bekymringer.

Nogle af kursets emner:

  • Identificer de egentlige årsager til stress
  • Beskyt dig selv imod negative og stressende faktorer
  • Imødegå forandringer med positivitet og sindsro.


Alle kurser tilbydes gratis, da Brahma Kumaris er en almennyttig organisation. Centrets aktiviteter finansieres gennem frivillige bidrag fra centrets lærere og kursister.

Datoer for kursusstart er:

torsdag 1 november 2018 og de 3 flg. torsdage 19.30 - 21

Kursus sted:

Kursus sted:

Kursus sted:

TILMELDINGSFORMULAR

  Med kursusstart
  Navn:      
  Adresse:      
  Post nr.      
  By      
  Tlf.      
  Email      
  Gentag email      
   

Hvis du har en e-mail adresse, kan du også få informationer og programmer tilsendt løbende
pr. e-mail.

Du har hermed givet samtykke til at Brahma Kumaris registrerer og opbevarer de givne persondata med henblik på kursusdeltagelse (samt udsendelse af nyhedsbrev, hvis du har tilmeldt dig dette). Dine persondata opbevares og benyttes kun i den sammenhæng du har angivet - og håndteres i henhold til gældende EU-persondatalov. Du kan læse nærmere om vores persondatapolitik her

 

    


Tilbage