Denmark

Raja Yoga Meditation Modul 2 Århus

Tilmeldning

Et kursus for den, som har gennemgået introduktionskurset i Raja Yoga meditation og som ønsker at uddybe sin forståelse og praksis af den livsfilosofi, som underbygger meditationen. Dette kursus på 4 lektioner er et studie i, hvordan man positivt håndterer livets udfordringer gennem en forståelse af de åndelige love og principper. ( I Århus er modul 3 - som gives i København - inkluderet i modul 2)


1. Karmalovens hemmeligheder - loven om årsag og virkning i relation til sjælsbevidsthed og meditation. Forståelse af intentioner og motiver som frøet til mine handlinger. De tre tids-aspekter -  fortid, nutid og fremtid - og deres indbyrdes forhold.

2. Tidens cykliske mønster
- Hvordan kan en forståelse af tiden hjælpe mig til at forandres? En accept af tidens evige og naturlige cyklus hjælper mig til at håndtere udfordringer i mit liv.


3. Livets træ
- Træet som et symbol på liv og på menneskeheden - en forståelse af vores forhold til andre mennesker og til verden som helhed. Gud som frøet til menneskehedens træ.


4. Brahma Kumaris historie og grundlæggerens rolle - Mødesalderen, mødet mellem den nye og gamle tid, præger dagens samfund - hvad er Guds rolle i denne tid og hvordan er Gud med til at ændre negative tendenser? Brahma Kumaris blev etableret af grundlæggeren Brahma Baba i 1936 - hvad er deres rolle?

Datoer for kursusstart er:

mandag 1 oktober 2018 og de 3 flg. mandage 19.30-21
mandag 26 november 2018 og de 3 flg. mandage 19.30 - 21

Kursus sted:

Kursus sted:

Kursus sted:

TILMELDINGSFORMULAR

  Med kursusstart
  Navn:      
  Adresse:      
  Post nr.      
  By      
  Tlf.      
  Email      
  Gentag email      
   

Hvis du har en e-mail adresse, kan du også få informationer og programmer tilsendt løbende
pr. e-mail.

Du har hermed givet samtykke til at Brahma Kumaris registrerer og opbevarer de givne persondata med henblik på kursusdeltagelse (samt udsendelse af nyhedsbrev, hvis du har tilmeldt dig dette). Dine persondata opbevares og benyttes kun i den sammenhæng du har angivet - og håndteres i henhold til gældende EU-persondatalov. Du kan læse nærmere om vores persondatapolitik her

 

    


Tilbage