Denmark

Raja Yoga Meditation Modul 1

Raja Yoga meditation modul 1 kursus i København

 

København - Meditation modul 1

Et introduktionskursus på 4 lektioner hvor man lærer at forstå sin bevidsthed, at opleve indre åndelig kraft og at trække fred og styrke fra en Højere Kilde. En klar og praktisk vejledning i meditationsteknik - ingen særlig siddestilling, ingen mantraer.

1. Hvad er meditation og hvordan gør man? Det første trin i rejsen indad – at blive en tilskuer til sine egne tanker og opleve det åndelige selv. Hvordan meditation kan hjælpe til at opretholde balance i hverdagen. Hvordan håndterer man alle dagligdagens tanker?

2. At forstå sig selv som en sjæl og opleve det inderste jeg. Hvordan sindet, intellektet og underbevidstheden fungerer og samarbejder. Om behovet og værdien af kontemplation over sjælens positive kerneværdier.

3. Forbindelsen med Kilden. Hvor får jeg kraften fra til at forblive positiv og fredfyldt i hverdagen? Tre trin til at blive sjælsbevidst og derefter koncentrere sig på en højere kilde af energi, fred og kraft.

4. At etablere et forhold til den Højeste. Hvad betyder det at have et levende forhold til den Højeste? Hvordan kan man tage kraft fra det forhold til at udvikle ens egen åndelige styrke samt sprede denne kraft til verden?

Alle kurser tilbydes gratis, da Brahma Kumaris er en almennyttig organisation. Centrets aktiviteter finansieres gennem frivillige bidrag fra centrets lærere og kursister.

Venteliste til meditationskurset - som noget nyt har vi en venteliste (max 5 personer) på de hold som er fuldtegnet. Hvis en anden kursist afmelder dette hold, er du automatisk tilmeldt. Du vil modtage en mail og kan derefter bare møde op på centret til kurset den ønskede dato.

Datoer for kursusstart er:

tirsdag d. 09. januar - 2018 og de 3 flg. tirsdage kl. 19.00-20.30
mandag d. 05. februar - 2018 og de 3 flg. mandage kl. 19.00-20.30
onsdag d. 07. marts - 2018 og de 3 flg. onsdage kl. 19.00-20.30
tirsdag d. 03. april - 2018 og de 3 flg. tirsdage kl. 19.00-20.30
tirsdag d. 08. maj - 2018 og de 3 flg. tirsdage kl. 19.00-20.30

TILMELDINGSFORMULAR
(Introduktionskurset)


     Med kursusstart
     Fornavn: 
     Efternavn:
     Adresse:
     Post nr.
     By
     Tlf/mobil *
     Email
     Gentag email
 

Jeg ønsker nyhedsbrev med invitationer til foredrag & events - ca. 4-6 gange om året.

 Nyhedsbrev med e-mail


        


*
Det er vigtigt, at du giver os dit mobilnummer. I tilfælde af aflysning sender vi SMS med informationer.