Denmark

Raja Yoga Meditation Modul 1 Århus

Tilmeldning

Et introduktionskursus på 4 lektioner hvor man lærer at forstå sin bevidsthed, at opleve indre åndelig kraft og at trække fred og styrke fra en Højere Kilde. En klar og praktisk vejledning i meditationsteknik - ingen særlig siddestilling, ingen mantraer.

1. Hvad er meditation og hvordan gør man?
Det første trin i rejsen indad - at blive en tilskuer til sine egne tanker og opleve det åndelige selv. Hvordan meditation kan hjælpe til at opretholde balance i hverdagen. Hvordan håndterer man alle dagligdagens tanker?

2. At forstå sig selv som en sjæl og opleve det inderste jeg.
Hvordan sindet, intellektet og underbevidstheden fungerer og samarbejder. Om behovet og værdien af kontemplation over sjælens positive kerneværdier.

3. Forbindelsen med Kilden.
Hvor får jeg kraften fra til at forblive positiv og fredfyldt i hverdagen? Tre trin til at blive sjælsbevidst og derefter koncentrere sig på en højere kilde af energi, fred og kraft.

4. At etablere et forhold til den Højeste.
Hvad betyder det at have et levende forhold til den Højeste? Hvordan kan man tage kraft fra det forhold til at udvikle ens egen åndelige styrke samt sprede denne kraft til verden?


Alle kurser tilbydes gratis, da Brahma Kumaris er en almennyttig organisation. Centrets aktiviteter finansieres gennem frivillige bidrag fra centrets lærere og kursister.Datoer for kursusstart er:

lørdag, søndag 7-8 juli 2018 kl. 10 - 12.30 - Weekendkurser
tirsdag 7 august 2018 og de 3 flg. tirsdage 19.30 - 21
torsdag 6 september 2018 og de 3 flg. torsdage 19.30 - 21
tirsdag 9 oktober 2018 og de 3 flg. tirsdage 19.30-21
tirsdag 6 november 2018 og de 3 flg. tirsdage 19.30 - 21
torsdag 29 november 2018 og de 3 flg. torsdage 19.30 - 21

Kursus sted: Aalborggade 22, 3.t.v., 8000 Aarhus C.

TILMELDINGSFORMULAR

  Med kursusstart
  Navn:      
  Adresse:      
  Post nr.      
  By      
  Tlf.      
  Email      
  Gentag email      
   

Hvis du har en e-mail adresse, kan du også få informationer og programmer tilsendt løbende
pr. e-mail.

Du har hermed givet samtykke til at Brahma Kumaris registrerer og opbevarer de givne persondata med henblik på kursusdeltagelse (samt udsendelse af nyhedsbrev, hvis du har tilmeldt dig dette). Dine persondata opbevares og benyttes kun i den sammenhæng du har angivet - og håndteres i henhold til gældende EU-persondatalov. Du kan læse nærmere om vores persondatapolitik her

 

    


Tilbage