Denmark

Kurser aktuelt

 

Meditation kan beskrives som en rejse og samtidigt som vort endelige mål. I rejsen indad begynder bevidsthedens inderste skatte af fred og harmoni at fremkomme. I dagligdagen giver meditation kraft til at være mere effektiv, glad og opmærksom. Brahma Kumaris meditationsteknik beskrives ofte som en venlig og let tilgængelig meditationsform, som foregår med åbne øjne. Det gør at man nemmere kan forblive i en fredfyldt sindstilstand - ikke kun under aktiv meditation, men i alle livets situationer.

Alle kurser tilbydes gratis, da Brahma Kumaris er en almennyttig organisation. Centrets aktiviteter finansieres gennem frivillige bidrag fra centrets lærere og kursister.

Til- og framelding af kurser
Du kan nemt tilmelde dig vore kurser her på siden ved at gå ind på linket til det kursus du ønsker.
Hvis du er forhindret eller ikke kan deltage på et kursus, som du har tilmeldt dig, vil vi sætte stor pris på at du framelder dig, idet kurserne er populære og der er ofte venteliste. Du kan framelde dig kurset via dette link eller via linket i den mail, som du fik ved tilmeldingen (kun for København).

Link til framelding

Kursus i meditation modul 1-2-3
Et introduktionskursus på 4 lektioner, modul 1, hvor man lærer at forstå sin bevidsthed, at opleve andre åndelig kraft og at trække fred og styrke fra en højere kilde. En klar og praktisk vejledning i meditation uden særlige siddestilling, ingen mantraer. Man kan derefter fortsætte på videregående kursuser, modul 2 og 3, hvor man uddyber meditationen, den åndelige forståelse og praksis.

Kursusbeskrivelse og tilmelding

Meditation introduktion modul 1 København
Meditation modul 2 København
Meditation modul 3 København
Meditation introduktion modul 1 Århus
Meditation modul 2 Århus
Raja Yoga Meditationskursus i Aalborg
Raja Yoga Meditation Modul 3 i Århus

Kursus i Positiv Tænkning

Bliv din egen bedste ven. Et kursus på 4 lektioner i at skabe en bedre og mere positiv livsstil. Du er, hvad du tænker; et enkelt, men meget sandt udsagn. Alt hvad vi siger, gør og føler har sin oprindelse i sindet. Det er givetvis en af de største, men også mindst forstående energikilder i universet

Kursusbeskrivelse og tilmelding

Positiv Tænkning København
Positiv Tænkning Århus
Positiv Tænkning Aalborg

Kursus i Indre Ledelse - kun i København

For at kunne lede andre behøver jeg at kunne lede mig selv; autentisk ledelse forudsætter en autentisk person, kendskab til egne ressourcer, egne begrænsninger og egen udviklingshistorie.  Kurset i ”Indre Ledelse” er en interessant kombination af moderne ledelsesværktøj og gammel østerlandsk visdom. Læs mere...

Kursus i Stressfrit liv - kun i Århus

Stress udfordrer os til at overveje vore grundlæggende prioriteter. At undgå stress kræver, at vi begynder med at erkende, hvad det er for tanke- og reaktionsmønstre, der fører til uro, irritation og bekymringer. 
Stressfrit liv kursus i Århus