Denmark

Køb bøger og CD'er

Untitled Document    På denne side kan man købe Brahma Kumaris’ håndbøger i meditation og CD’ er med vejledte
   meditationer på dansk. Brahma Kumaris har et stort udvalg af bøger, meditationsmusik, plakater,
   postkort og vejledte meditationer på engelsk som kan bestilles over nettet fra London,
   se venligst www.bkpublications.com

   

   En serie håndbøger i meditation

Meditation i hverdagen - en nyttig og anvendelig håndbog, der især henvender sig til begyndere. En uundværlig hjælp for den, der ønsker at meditere udelukkende ved hjælp af egne tanker. Med hvert kapitel følger en meditationsopgave og øvelse.
57 sider, pris 80 kr.
Læs mere.

Klik på vinduet for at lukke det


HVAD ER MEDITATION?
Meditation er en proces, som giver mig en forståelse af hvem jeg er „indadtil“ og hvordan jeg reagerer over for andre „udadtil“. Men først og fremmest giver meditation mig mulighed for at „opleve mig selv“ i ordets bogstavelige forstand.

Igennem meditation opdager jeg et meget forskelligt „jeg“ i forhold til den anspændte og bekymrede person, som synes at være min overfladiske natur. Derfor kan meditation opleves, som det at bade i et ocean af fred. En indisk fortælling
beretter om en dronning, som har tabt sin perlekæde og som i fortvivlelse leder overalt, for kun at finde den om sin egen hals.

På samme måde er det med fred; hvis vi leder efter den „uden for“ i vore fysiske omgivelser, vil vi altid blive skuffede, men hvis vi lærer hvor og hvordan vi kan finde den - inde i os selv - vil vi opdage, at den altid har været der.
(side 13)

Klik på vinduet for at lukke det


Bestil


Dine Indre Juveler I ethvert menneske findes der skjulte skatte af positive og kraftfulde egenskaber. Nogle af dem er vi bevidste om, mens andre endnu venter på at blive opdaget. Hver gang vi fokuserer vores opmærksomhed på disse kvaliteter, vokser de i os og fylder gradvist vores liv med mening og styrke. 36 kort, ledestjerne. Pris 95 kr.
Bestil


I meditationens lys af Mike George - en vejledning i kunsten at meditere. Her får man en grundig indføring i meditationens karakter og de processer og spørgsmål, der vil opstå undervejs. Kan anvendes både af dem, der gerne vil i gang med at meditere og dem, der ønsker at uddybe deres spirituelle erfaringer. Indeholder også CD med syv guidede meditationer så man trygt kan gå i gang. 207 sider. Pris 229 kr. Borgens Forlag.
Læs mere.

Klik på vinduet for at lukke det


Det står mere og mere klart for mange mennesker, at det mest virkningsfulde modspil mod stress, jag og mangel på fokus er meditation.

I MEDITATIONENS LYS er en vejledning i kunsten at meditere og giver et solidt fundament for indre udvikling. Gennem ti kapitler beskrives meditationens karakter og de processer, man vil møde, så man trygt kan gå i gang med at indarbejde og udvikle en meditationspraksis.

En række øvelser samt i syv guidede meditationer på en medfølgende CD gør bogen til et praktisk redskab samtidig med, at en række af de spørgsmål, der dukker op undervejs, besvares og belyses. Det fremgår, at meditation ikke er noget man gør, men en erfaring; ikke er noget man opnår, men en tilstand, man går ind i; ikke en intellektuel færdighed, men en væren i nuet; ikke et mål, men en rejse.

I meditation er det vigtigt at bruge den nødvendige tid, at være tålmodig med sig selv og altid være villig til at møde sig selv som den man er, frem for den, man er blevet til.
I MEDITATIONENS LYS kan anvendes både af dem, der gerne vil i gang med at meditere og dem, der ønsker at uddybe deres spirituelle erfaringer.

Mike George har i mere end tyve år undervist i meditation inden for Brahma Kumaris World Spiritual University. Han har skrevet en række bøger om meditation og afslapning, hvoraf flere er udkommet på dansk.
Indlagt CD med syv guidede meditationer indlæst af Viggo Simonsen med baggrundstoner af Flemming Bindslev og Pushkar.
( bagsidetekst, Borgens Forlag)

Klik på vinduet for at lukke det


Bestil


7 AHA-oplevelser som befrier dig fra stress af Mike George. Bogen gennemhuller 7 sejlivede myter om stress, der er vokset frem i takt med, at flere og flere bliver stressede. Myter som står i vejen for erkendelsen af de virkelige årsager til stress, og hvordan man tackler dem. 200 sider, pris 139 kr.
Læs mere.

Klik på vinduet for at lukke det


Hører du til dem, der mener, at man skal være stresset for at udrette noget, eller at det er sundt med et vist mål af stress? I så fald har du brug for at se på din stress med friske øjne, og Mike George byder på tre værdifulde og brugbare synsvinkler og metoder, der kan befri dig fra stress.

Han gennemhuller 7 sejlivede myter om stress, der er vokset frem i takt med, at flere og flere er blevet mere og mere stressede. Myter, som står i vejen for erkendelsen af de virkelige årsager til stress, og hvordan man tackler den.

I 7 indsigter – som repræsenterer essensen af de store visdomstraditioner – sættes fokus på de sandheder, vi må tage til os, hvis vi ønsker at skabe stressfri trivsel og leve med større tilfredshed.

Bogen rundes af med 7 forskellige type aha-oplevelser – 7 lykkebringende øjeblikke – som hver især rummer muligheden for at ændre vores livsrytme på den mest positive måde.

MIKE GEORGE er spirituel lærer, foredragsholder, managementcoach og forfatter til en lang række bøger. Han er kendt for at formidle dybtgående stof på en tilgængelig og populær måde. På dansk er bl.a. udkommet 1001 måder at slappe af på og I meditationens lys.
(bagsidetekst, Borgens Forlag)Klik på vinduet for at lukke det


Bestil


Alfa punktet - et glimt af Gud af Anthony Strano
En bog om forholdet til Gud. Her finder vi Gud ikke kun som vores far, men også som vores ven...vores lærer...vores elskede. Denne bog er skrevet af en yogi, som har viet sit liv til at forstå og udvikle forholdet til Gud. Han giver os et vindue til sine erfaringer, hvorigennem vi kan se de muligheder, der eksisterer for os alle. 50 sider, pris 50 kr. Læs: Lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter
Læs mere.

Klik på vinduet for at lukke det


Lektørudtalelse
Strano, Anthony: et glimt af Gud/Anthony Strano: oversættere Jesper John Bille Edsberg og Inga Birna Jonsdottir; foto Robert Elkjær – Brahma Kumaris Åndelige Verdensuniversitet. -54 sider DK29.4 Dansk Bibliotekscenter

”Forestil dig et kæmpemæssigt ubegrænset rum – i det eksisterer et energipunkt, som er bevidst og for evigt uden krop. Denne rene godgørende og alvidende energi udstråler lys. Det er punktet Alfa. Det er Gud.” Således indleder den australske forfatter sin personlige trosbekendelse.

Efter et livslangt ønske om at lære Gud at kende uden at måtte holde sig til et bestemt religiøst dogme, lykkedes det, da han for 25 år siden begyndt at udøve Raja Yoga i den særlige Brahma Kumaris skole. Forholdet til den personlige Gud uddyber Strano i fem korte essays, hvor han fortæller om sin opfattelse af Gud som far, mor, herre, vejleder, elskede og ven. Da det ikke er en tænkt, men en erfaren gudsopfattelse, der præsenteres, vil den først og fremmest tjene som inspiration til fokuspunkter under bøn og meditation.

Claus Bundgaard
Dansk Bibliotekscenter
Lektørudtalelse (05/23) 2 571 569 1 (H)

Klik på vinduet for at lukke det


Bestil   En serie CD'er med positive tanker og vejledte meditationer

Positive Tanker - denne CD kan bruges på to måder:
1. Forfrisk dit sind med opløftende tanker og blid musik, mens du udfører dine daglige aktiviteter, eller lige inden du går i seng.
2. Meditation - en oplevelse af positive, kraftfulde tanker. Lad ordene blive til tanker, mens du lytter til kommentarerne, så de kan lede dig til en ny positiv oplevelse af dig selv.
Fem kommentarer om Tankens Kraft med baggrundsmusik, indtalt af Winnie Engel Nielsen. Spilletid 38 min., CD pris 125 kr.


Bestil


Om Shanti CD - jeg er en fredfyldt sjæl. De første meditationer guider lytteren blødt og nænsomt på rejsen indad til sjælens kerne af fred, kærlighed og glæde. De efterfølgende meditationer tager lytteren med på rejsen opad til de højere dimensioner af lys og til kilden af lys. I alt 5 meditationer på ca. 10 minutter hver, med blød baggrundsmusik. Indtalt af Sonja Ohlsson. Spilletid 41 min, CD pris 50 kr.


Bestil


Engle-meditationer CD - vejledte meditationer for den indre engel En serie vejledte meditationer med musik for at røre ved de inderste gode følelser, der er iboende i ethvert menneske. Nogle kalder denne dybfølte og oprigtige del af os selv for den indre engel. Hver meditation starter med en kort kommentar på et par minutter og overgår derefter til tonerne af blide og inspirerende musik. 1. tilliden 2. friheden 3. stjernen 4. kraften 5. renheden 6. dramaet 7. selvværd 8. kærlighed. CD 50 kr.


Bestil


Raja Yoga CD - vejledte meditationer om forholdet til Gud. En serie meditationer, der udforsker forskellige relationer til den Højeste, som f.eks. læreren, moderen, vennen. Når hele sindets opmærksomhed og koncentration rettes mod den Højeste Sjæl, fyldes vi med dennes fred og kærlighed; den største helende kraft. Indtalt af Sonja Ohlsson, baggrundsmusik, i alt 70 min.
CD pris 50 kr.


Bestil


   Bestillingen


*Navn:
*Adresse
*Postnr.
*By:
*Tlf.
*Email:
*Gentag email:
 
Felterne med markeringen* skal udfyldes
Titel
Pris  Antal  


Meditation i hverdagen 80 kr. stk.
Dine Indre Juveler 95 kr. stk.
I meditationens lys af Mike George 229 kr. stk.
Alfa punktet - et glimt af Gud af Anthony Strano 50 kr. stk.
7 AHA-oplevelser som befrier dig fra stress af Mike George. 139 kr. stk.
Positive Tanker 125 kr. stk.
Om Shanti CD 50 kr. stk.
Engle-meditationer CD 50 kr. stk.
Raja Yoga CD 50 kr. stk.


Pris:  kr.  plus porto og emballage: kr.  Samlet total pris: kr. Totalbeløbet bedes indbetalt på giro, eller via netbank, mærket med dit navn, adresse, post nr., by. Når vi har registreret din indbetaling, sender vi din bestilling.
(der går gerne nogle dage før vi får besked fra banken)


Brahma Kumaris
Vodroffsvej 9B, st.
1900 Frederiksberg C
Giro 026-4393
Netbank Reg. nr. 1551 konto nr. 026-4393

Udfyld tallene som ses nedenunder
Der tages forbehold for pris og porto ændringer samt evt. udsolgte varer.

Brahma Kumaris er ikke momsregistreret. 
For at lette håndteringen af din bestilling, beder vi dig om at anføre din e-mail adr.

Kig evt. forbi vor download side, eller oplev meditation siden, for flere oplevelser.