Tilmeldningsformular til foredraget/programmet med:

 Tilmeldt indtil nu 

Der er i dagens verden masser der splitter os, og masser der gør os bange. Så vi er mange, der bevidst øver os i at være forbundne i tillid og at handle fra kærlighed i stedet for frygt.

To af disse mennesker i Danmark er Sonja Ohlsson fra Brahma Kumaris og Carsten Ohm fra Re:New, Teori U, Folkevandringen mm. De øver sig dagligt i at handle i tillid og forbundethed, men fra hver deres udgangspunkt: Henholdsvis den spirituelle livspraksis, og den erhvervsmæssige forandrings og fornyelsesproces. Lidt enkelt kan man måske sige, at Sonja fokuserer på den indre samtale, med sjælen og den højeste sjæl. Og Carsten fokuserer på den ydre samtale, mellem mennesker og organisationer. Men selvfølgelig gør de begge to begge dele, og det ene hænger jo sammen med det andet.

Faciliteret af Bettina Hartmann, spaceholder og brobygger mellem spiritualitet og erhvervsliv, vil vi sammen udforske hvordan, fredag den 22. sept. kl. 16.30 i Brahma Kumaris’ lokaler på Vodroffsvej 9B, Frederiksberg. Kom og vær med til næste trin af samskabelsen! Bemærk, at vi har inkluderet en udendørs ”walk & talk” rundt om søen undervejs i programmet, så tag tøj på til også at kunne være udendørs.

Fredag den 22. september kl. 16.30-18.00

Brahma Kumaris, Vodroffsvej 9B, 1900 Frederiksberg C
Tilmelding www.brahmakumaris.dk


Navn:
Telefon nr.
E-mail adr.
Antal
Marker venligst hvis du er intresseret i at modtage en mail fra Brahma Kumaris
i forbindelse med andre foredrag

Foredraget/programmet er fyldt, sorry :-)