Tilmeldningsformular til foredraget/programmet med:

 Tilmeldt indtil nu 

Invitation til at meditere for miljøet

Brahma Kumaris Åndelige Verdensuniversitet i København vil i 2014 sætte fokus på 10 Værdier for en Grønnere Livsstil. Vi mediterer for miljøet og holder foredrag med fokus på sammenhængen mellem vores tanker, livsstil og miljø.

Dedikeret til København som Europas Grønne Hovedstad 2014- www.SharingCopenhagen.dk

Udendørs Meditation for Miljøet - Havneparken på Islands brygge -
Søndag den 1. juni kl. 14.00-15.00 Picnic 15.00-16.00

Nær både din sjæl og planeten med fredfyldte tanker i en fællesmeditation udendørs på Bryggen. Både øvede og begyndere kan deltage. Kort introduktion til meditation og miljø, derefter ca. 45 min. meditation med både vejledning og stilhed.

At meditere udendørs er en anden slags oplevelse end den meditation inden for, som de fleste er vant til. Udenfor kan man meget let forbinde sig med himlen, vandet og jorden, og føle sig som en del af denne ubegrænsede verden. Denne forbindelse kan give en erfaring i, hvordan vi nemt kan påvirke verden omkring os positivt med vores fredfyldte vibrationer.

Det er også en øvelse i at finde ro midt i storbyens larm. Vi bliver klar over, at roen kun kan findes inde i os selv. Det er en træning i ikke at lade sig forstyrre af gadestøj, trafik, larm fra bade- og picnic-gæster.

Københavns Kommune har opmuntret os til at lave dette arrangement. Det takker vi for og vil derfor invitere alle deltagere til at tage picnic-kurven med og blive på Bryggen efter meditationens afslutning kl. 15.00. Vi vil sørge for at omdele vores smukke kort med inspiration til en grønnere livsstil og tage kage med til kaffen. Et åndehul midt i byen dedikeret til vores fælles miljø.

Praktiske oplysninger:

• Tilmelding via hjemmesiden: www.brahmakumaris.dk

• Ved regnvejr er der ingen plan B - tag paraply og regntøj med!

• Medbring noget at sidde på. Vi har lejet græsplanen ud for Sturlasgade og tager nogle stole med, men slet ikke nok til alle.

• Reglerne for udendørsarrangementer siger maks. 100 deltagere ad gangen her fra centret. Hvis vi bliver mange flere, så slår vi en ekstra meditation op kl. 17.00.

Søndag den 1. juni Meditation kl. 14.00- 15.00, Picnic kl. 15.00-16.00
Havneparken på Islands Brygge, (ved den grønne plæne udfor Sturlasgade)

Tilmelding: www.brahmakumaris.dk

 


Navn:
Telefon nr.
E-mail adr.
Antal
Marker venligst hvis du er intresseret i at modtage en mail fra Brahma Kumaris
i forbindelse med andre foredrag

Foredraget/programmet er fyldt, sorry :-)