Denmark

Kursusindhold

 

Alle Brahma Kumaris centre tilbyder kurser i meditation og spirituel/åndelig kundskab, såvel som seminarer og programmer om selvudvikling og personlig forandring. Alle kurser, seminarer og workshops tilbydes gratis til offentligheden, som led i frivilligt arbejde.

Grundkurset i meditation, som beskrevet nedenfor, tilbydes regelmæssigt i alle Brahma Kumaris centre. Andre kurser tilbydes fra tid til anden. Information om hvilke kurser som tilbydes i dit område, kontakt dit lokale center.


Grundkursus i Raja Yoga meditation

Kernen i universitetets undervisning er grundkurset i Raja Yoga meditation. Dette kursus giver en logisk og praktisk forståelse af forholdet mellem ånd og materie, såvel som en forståelse for samspillet mellem sjæle, Gud og den fysiske verden. Dette kursus vil guide rejsen indad på en virkningsfuld og effektiv måde.
Læs mere om Raja Yoga meditation

 

Positiv Tænkningskursus

Hvis du ikke er sikker på, om du er klar til meditation men gerne vil forstå dit sind bedre, opnå større klarhed og lære, hvordan man kan styre tankerne, så kan kurset i Positiv Tænkning måske være noget for dig.
Læs mere om Positiv Tænkning

 

Seminarer i stressfrit liv

Er du plaget af stress? Alle oplever vanskelige perioder i deres liv, når tidsfrister, bekymringer om familien, økonomisk pres og/eller turbulente forhold kræver deres ofre i forhold til vores mentale og fysiske velvære. Fald til ro og lær at slappe af gennem et Seminar i Stressfri Liv.
Læs mere om Stressfrit liv