Denmark

Globale InitiativerSundhed

Sundhed

The Janki Foundation for Global Healthcare er en velgørenhedsorganisation med base i England, der forsker i og fremmer en værdibaseret model for moderne sundhedsvæsen. Den arbejder for en større forståelse af lidelse og tilskynder udviklingen af positive tanker og attituder.
Læs mere om SundhedLederskab

Lederskab

Dadi Janki, assisterende administrativ leder af Brahma Kumaris, er værtinde og inspirator for Call of the Time dialogerne. De samler ledere fra alle kontinenter til retræter, som danner baggrund for samtale, meditation og længere perioder af stilhed. Siden 1988 har ca. 1.000 mennesker mødtes til disse dialoger.
Læs mere om Lederskap

 

Medier

Medier

Images and Voices of Hope er et initiativ til globalt dialog med det formål at skabe netværk mellem journalister, kunstnere og mediefol, som forstår deres arbejde i medieverdenen som et middel til at give håb for fremtidens samfund.
Læs mere om Medier

 

Miljø

Miljø

Vedvarende energi er en bæredygtig vej til at bringe elkraft og dets goder til mennesker i både land- og byområder. Brahma Kumaris Åndelige Verdensuniversitet (BK) har i mere end ti år udforsket pålidelige, rentable og fossilfri alternativer til f.eks. dieselgeneratorer og transmissionsnet.
Læs mere om Miljø