Denmark

Dadi Ratan Mohini - Assisterende administrativ leder

Når individer af enhver alder lærer at vende sig indad og forbinde sig med deres iboende, guddommelige natur og dens Kilde, oplever og udtrykker de sand fred og glæde, uanset omstændighederne. Det er derfor, at åndelig uddannelse er vor tids største behov Dadi Ratan Mohini

Et dedikeret liv

Som knapt 12-årig kom Dadi i kontakt med Brahma Kumaris og startede i den skole, som Brahma Baba havde etableret. Hun og hendes mor flyttede i 1937 med det lille samfund til Karachi og i 1950 til Mount Abu. I 1954 repræsenterede Dadi, sammen med to andre, BKWSU ved Verdensfredskonferencen i Japan. Dadi rejste efterfølgende rundt i Asien i næsten et år for at udbrede BKWSU's budskaber i Hong Kong, Singapore og Malaysia. Herefter tjente hun i Indien, hvor hun har organiseret adskillige storstilede begivenheder landet over. Fra 1972-74 spillede hun en afgørende rolle i etableringen af BK centre i Storbritanien. Siden da har Dadi haft base i Indien men har rejst i Afrika, Nord- og Sydamerika, Caribien, Europa, Rusland og asien. I Indien er hun kendt for de store ungdomsstævner, som hun har organiseret eller ledet. 

Dadi blev på grund af sine intellektuelle evner, i en ung alder, opmuntret af Brahma Baba til at studere og skrive om sin forståelse af BK-koncepter. Hendes tænkning er dyb og hun er en indsigtsfuld taler indenfor ethvert åndeligt emne. Dadi eksemplificerer et liv af renhed, fred og et ophøjet formål.