Denmark

Dadi Hirdaya Mohini - Assisterende administrativ leder

Dadi Gulzar

"Bind din livline fast til sandhedens skib. Lad dine handlinger være styret af det, som nærer dit hjerte. Selv hvis et bjerg falder ned over dig, så giv ikke slip på din glæde – den er din største skat og gave til andre. Der findes ikke nogen næring større end glæde."

Dadi Hirdaya Mohini (Dadi Gulzar)

Dadi Gulzar

Dadi Gulzars specielle egenskaber

Kun 16 år gammel blev hun bedt af Brahma Baba om at forlade det åndelige hoved-kvarter og åbne et center i Lucknow. En kombination af uskyld, mod og humor er kendetegnende for hende på hendes rejse gennem Indien som ung pige kun beskyttet af den overbevisning, at Gud styrede hendes liv. Den overbevisning har formet en personlighed af fuldstændig klarhed og åbenhed – hun har ikke de masker og forsvarsmekanismer, som de fleste af os har.

Dadi Gulzar


Dadi Gulzars visioner

Dadi Gulzar har en dyb tro på menneskets potentiale til at skabe en bedre verden. I en tidlig alder fik hun visioner om en fremtidig verden, hvor teknologi sammen med sociale, økonomiske og politiske strukturer er i overensstemmelse med de højeste menneskelige værdier, og hvor der hersker harmoni, fred og velstand. Hendes tro på, at dette er menneskehedens fremtid, har ført hende til alverdens kontinenter, hvor hun taler om den praktiske anvendelse af meditation og åndelige værdier i hverdagen. Dadi Gulzar leder Brahma Kumaris centre i Delhi og Kashmir.