Denmark

Brahma Kumaris historie forsat

History Slide Show


Arven efter Brahma Baba

Mange år er gået siden Brahma Babas vision i 1936. Den åndelige livsstil og lære, som han grundlagde, har inspireret millioner af mennesker til at ændre deres liv og skabe håb for fremtiden. Den visdom, han formidlede, har overlevet, og de unge kvinder, som han placerede i front, er nu i deres 80’ere og 90’ere. De er blevet til levende eksempler på kærlighed, fred og visdom.

Nuværende ledere

Dadi Janki

Født i 1916 og Brahma Kumaris’ åndelige overhoved. Med urokkelige overbevisning nægter hun at begrænse sig selv i arbejdet med at hjælpe andre. Hun har været aktiv siden 1937 og udstationeret 40 år i London, fra 1974. Hun har inspireret mennesker fra alle kulturer og professioner til at leve et liv i overensstemmelse med et højere mål og til at bidrage til en bedre verden.

Dadi Hirdaya Mohini

Dadi Hirdaya Mohini er supplerende åndelige overhoved i Brahma Kumaris. Hendes navn betyder “den, der tiltrækker hjertet”, og det passer meget præcist på den måde, hun er. I daglig tale er hun kaldt Gulzar (rosenhave) og med i bevægelsen siden barndommen. Hendes langvarige og koncentrerede studie af spirituelle principper har gjort hende til et levende eksempel på dyder som enkelhed, stilhed og dybde.

Dadi Ratan Mohini

Dadi Ratan Mohini er 2. supplerende åndelige overhoved i Brahma Kumaris og bosiddende på hovedcentret. Allerede siden sin barndom har hun været en del af Brahma Kumaris og fremtræder altid lys og mild. Med dedikation har hun arbejdet med udvikling af uddannelsen af Brahma Kumaris’ ungdom og lærere i Indien. Hun er nu i sine 80’ere, men stadig livlig og med et ungt hjerte.